Campania Umanitara pentru prematurii si nou-nascutii din Baia Mare

3,500 RON
Target
Donații

Isabela Pană, mamă a unei perechi de gemene, născute prematur în anul 2017. Aceasta este fraza care descrie cel mai bine susținerea mea când vorbim despre prematuri și Asociația Prematurilor. Dorințele mele par simple, dar doar par. Spun asta deoarece prematuritatea este un subiect prea puțin dezbătut, ceea ce face ca mulți părinți să nu știe ce înseamnă, să se lovească de această durere în ziua nașterii copiilor, așa cum am pățit și eu.
Totodată, alăturarea mea aici este ca urmare a faptului că știu lipsurile care există în multe spitale. Impreuna cu voi, imi doresc sa daruiesc nou-nascutiilor din Baia Mare un inceput de viata diferit!
#PrematuriiExista si au nevoie de noi!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Prematurilor dezvoltă în România programe dedicate copiilor născuți prematur, părintilor și personalului medical de la Neonatologie și reunește experți din diferite discipline, părinti, reprezentanți din mass-media și VIP-uri pentru a ȋmbunătăţi calitatea serviciilor publice de sănătate din România.

Aproximativ 2600-2700 de nou-nascuti vin pe lume in conditii precare la Maternitatea din Baia Mare. 10% dintre ei sunt prematuri si au nevoie urgenta de urmatoarele echipamente: 4 mese radiante pentru prematuri, care ii ajuta sa-si regleze temperatura corpului mai usor si sa o mentina optima si 12 paturi nou-nascuti.

Pana pe 25 decembrie speram sa aducem un pic din magia sarbatorilor si la Baia-Mare, acolo unde nou-nascutii si prematurii se nasc in conditii grele. Ne dorim sa cumparam 4 mese radiante care au scopul de a regla temperatura corpului bebelusului si de a o mentine, si 14 patuturi. In acest moment, echipamentele de la Baia-Mare sunt gaurite si vechi, de aceea noi impreuna cu voi, vrem sa oferim un i

1 Donații

Doamne ajuta! 🙏🙏🙏