Campanie umanitara pentru prematurii si nou-nascutii din Baia-Mare

Maternitatea din Baia Mare are nevoie de sprijinul nostru. In pandemie numarul nasterilor inainte de termen a crescut. Din ce in ce mai multi eroi in scutece vin pe lume cu nevoie de ingrijire speciala. Echipamentele deja existente sunt vechi, intr-un stadiu de dezintegrare care afecteaza buna crestere si dezvoltare a nou-nascutilor in cadrul maternitatii. Spitalul are nevoie de 12 patuturi noi si 4 mese radiante pentru prematuri intrucat cele pe care le au in prezent sunt gaurite, sparte. Ne dorim, cu ajutorul vostru sa achizitionam acest necesar de baza pana in data de 25 decembrie 2020. Inceputul de an poate sa fie diferit pentru copiii nostri si facem apel la toti cei care doresc sa faca o fapta buna. #PrematuriiExista si au nevoie de tine!

Bugetul proiectului 107.000 RON

[ Show more ]

Donatii:

4,455 RON

Evenimente fundraising

Mos Craciun Galantom ~ 2020

In beneficiul: Campanie umanitara pentru prematurii si nou-nascutii din Baia-Mare

Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie de ajutor.

Daruieste ziua ta ~ 2020

3,565 RON

30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

Pana pe 25 decembrie speram sa aducem un pic din magia sarbatorilor si la Baia-Mare, acolo unde nou-nascutii si prematurii se nasc in conditii grele.

Pagini fundraising

Mos Craciun pentru prematurii si nou-nascutii din Baia Mare

Sunt mama de prematur. Și inevitabil sprijin Asociația Prematurilor! Pentru că nevoia este de multe feluri atunci când trăiești experiența prem

815 RON Suma