Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Silvia Mihailescu Asociatia Prematurilor

9.5% Complete
475 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De cativa ani, de dinainte ca ING Bank sa devina partenerul oficial al minunatului Galantom, imi donez ziua prin platforma. Nu este ceva extraordinar, unele proiecte avand nevoie de o sustinere financiara si emotionala enorma, dar mai bine decat nimic. Anul acesta pentru ca am devenit mama, am zis sa aleg un proiect care sa se potriveasca cu noul rol. Din zeci de proiecte de pe galantom.ro (toate aducatoare de lacrimi, compasiune si adesea remuscari) m-am conectat instantaneu cu micutii nascuti prematur.

Despre ei am stiu mereu ca le e greu, le e greu lor, le e greu si mamelor care in loc sa vina acasa dupa nastere, stau despartite si indura multe pana la externare. Ce nu am stiut pana recent este ca 1. foarte putine spitale sunt echipate cu cele necesare sprijinului lor  2. spitalizarea unui nou nascut costa enorm (iar adesea micutii au de stat in spital cam atatea saptamani cat ar fi stat in burtica) si 3. suntem pe loc fruntas in Europa la nasteri premature (ba de la dre fff tinere gen 14 ani, ba de la doamne de 40+ care tin cu greu sarcina pana la termen). 

Asa ca sa dam o mana de ajutor. Banii stransi vor merge catre maternitatea din Baia Mare. 

Mii de multumiri si imbratisari ❤️❤️❤️

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Prematurilor dezvoltă în România programe dedicate copiilor născuți prematur, părintilor și personalului medical de la Neonatologie și reunește experți din diferite discipline, părinti, reprezentanți din mass-media și VIP-uri pentru a ȋmbunătăţi calitatea serviciilor publice de sănătate din România.

 

 

 

Aproximativ 2600-2700 de nou-nascuti vin pe lume in conditii precare la Maternitatea din Baia Mare. 10% dintre ei sunt prematuri si au nevoie urgenta de urmatoarele echipamente: 4 mese radiante pentru prematuri, care ii ajuta sa-si regleze temperatura corpului mai usor si sa o mentina optima si 12 paturi nou-nascuti.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Felicitări pentru implicare!
04 Aug 2022

Subpicu

300 RON
04 Aug 2022

Anonymous

75 RON
27 Jul 2022
Silvia Mihailescu : Asociatia Prematurilor
Cel mai frumos cadou de ziua mea